Shenzhen HuaChun Science &Technology Industry CO., LTD.

De kwaliteit is het leven, is de Dienst de ziel van onderneming.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen HuaChun Science &Technology Industry CO., LTD. Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Van de Huachunwetenschap & Technologie de Industrie specialiseert zich nu in speciaal gebouwde faciliteiten voor bedrijven, evenals toestaand voor de toekomstige groei van hun clientèle. Het is onze overtuiging dat als de cliënt in ontwerp, lay-out heeft ingevoerd en zij zal kunnen geëindigd volledige tevredenheid op een operationele en administratieve basis van dag tot dag bereiken.

 

Het bedrijf neemt ISO-9001:2008 „kwaliteitsbeheersysteem“ aangezien het standaardsysteem, de totstandbrenging van een volledig kwaliteitsbeheersysteem, door Shenzhen Certification Centrum voor de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem werd toegekend. In 2010, voltooide het bedrijf met succes het ISO-9001:2008, en verkreeg het certificaat van certificatie. Wij hebben een kwaliteitsbewakingscentrum in de organisatie gevestigd, verantwoordelijk voor het uitvoeren van het kwaliteitsbeleid en de kwaliteitsdoelstellingen, om de doeltreffende werking van het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO 9001, productkwaliteitscontrole te handhaven, voortdurende verbetering van de kwaliteit van producten en de diensten te bereiken geweest.

 

Tegelijkertijd, bevordert de kwaliteitsdirecteur, als beheer representatief, verantwoordelijk voor het toezicht houden van de op implementatie van het kwaliteitssysteem van organisatie en coördinatie, en al personeel van de bedrijfvorm een betekenis van kwaliteit, om klanten aan vereisten te voldoen, organiseert de bevoegde diensten om correctieve acties te voeren en de preventieve maatregelen, verifiëren de geldigheid van de resultaten.


Over jaren, hangt het bedrijf aan „hoog - die de kwaliteitsproducten, de professionele dienst „, standaardiseren het beheer, op volledige participatie wordt gebaseerd, en verbeteren effectief de kwaliteit van producten, die de de kwaliteitsdoelstellingen verhogen van het bedrijf. Elk jaar, controleert het certificatiecentrum en controleert het kwaliteitsbeheersysteem van ons bedrijf en bevestigt de doeltreffendheid van ons kwaliteitsbeheersysteem.

Certificaten
 • Shenzhen HuaChun Science &Technology Industry CO., LTD.

  Standaard:ISO9000

  Aantal:03616Q20374ROM

 • Shenzhen HuaChun Science &Technology Industry CO., LTD.

  Standaard:CE

  Aantal:MT-E0609773

 • Shenzhen HuaChun Science &Technology Industry CO., LTD.

  Standaard:ROHS

  Aantal:CQC06130016211

Contactgegevens
Shenzhen HuaChun Science &Technology Industry CO., LTD.

Contactpersoon: Mr. George Deng

Tel.: 86-755-33184207-33184201

Fax: 86-755-25500780-33184202

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

<